Veiligheidsmessen

Alle veiligheidsmessen. Aan de linkerkant kunt u filteren om uw ideale veiligheidsmes te vinden. Indien u liever per categorie zoekt binnen ons assortiment, dan vindt u deze hier: Martor, Foliesnijders , Intelligente messen , Martor Profi , Metaal detecteerbaar , SchuifmessenMartor. en Terugverende messen. Of bekijk accessoires op: Holsters en mes dispensers.

Subcategorieën

 • Foliesnijders, foliemes

  Wilt u folie snijden? Bij ons vindt u een foliemes van professionele kwaliteit. Het foliesnijder-mesje ligt niet bloot, maar is afgeschermd van mens en goederen. Een foliesnijder biedt u de hoogste veiligheid tegen snij-ongevallen en tegen beschadigingen van goederen. Bij ons vindt u handzame wegwerp modellen, maar ook de foliesnijder combi. Naast het snijden van folie kunt u ook diverse andere materialen snijden met een foliemes.

 • Intelligente messen

  Bijzondere innovatieve en veilige messen, o.a. uit de Secunorm, Secupro en Secumax serie van Martor. Ontworpen om snij-ongevallen te voorkomen. Ook ringmessen, knijpmessen en papier ritsers, kortom allemaal intelligente veilige messen.

 • Martor Profi

  Het Martor Profi veiligheidsmes, de klassieker van Martor. De Profi is een begrip onder de veiligheidsmessen. Sinds 40 jaar in productie, tijdloos maar ook hedendaags één van de meest praktische messen. Ontworpen en nog altijd geproduceerd in Solingen. Verkrijgbaar met een aluminium behuizing, met een kunststof behuizing, met verschillende meslengtes en een specifieke variant voor rechtshandigen en linkshandigen. Kortom: voor iedere toepassing en gebruiker hebben wij een Martor Profi mes op voorraad, maak hieronder uw keuze.

 • Metaal detecteerbaar

  Valt er tijdens de productie een mes in een machine en uitgerekend in het product dan wordt het direct door de metaaldetector herkend. Afhankelijk van de gevoeligheid van de metaaldetector worden zelfs afgebroken kunststof delen gedetecteerd. De gebruikte kleur blauw vergemakkelijkt bovendien het terugvinden van het materiaal.

  Mede hierdoor kunnen beschadigingen aan de machine en eventuele verwondingen worden voorkomen. Doordat op deze manier voorkomen wordt dat materiaal in het eindproduct terecht komt kunnen eventuele schadeclaims vermeden worden

 • Schuifmessen

  Schuifmessen, vooral bekend van de Martor Snitty en als tapijtsnijders maar ook te gebruiken voor andere doeleinden. Verkrijgbaar in kunststof, met metalen onderplaat, met rolmes en met drukkende en trekkende snijbeweging.

 • Terugverende messen

  Groot assortiment automatisch terugverende veiligheidsmessen.


88 producten, producten per pagina:

sorteer op:

88 producten, direct uit eigen voorraad geleverd
Advies? Bel : 0528 266 826